Σπούδασα Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας όπου έλαβα βιωματική εκπαίδευση στη διεξαγωγή ατομικών συνεδριών για θέματα που απασχολούν έφηβους και ενήλικες. 

Ολοκλήρωσα την πρακτική μου με την ανάληψη ατομικών περιστατικών, την παρατήρηση ομάδας αυτογνωσίας ενηλίκων και την παρατήρηση και συνσυντονισμό ψυχοθεραπευτικής ομάδας εφήβων, λαμβάνοντας συγχρόνως εποπτεία από ψυχολόγο πιστοποιημένη επόπτρια.

Παράλληλα ολοκλήρωσα το πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εφήβων και Ενηλίκων καθώς και στην Εφαρμογή της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στην Εκπαίδευση, τα Παιδιά και τους Εφήβους του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. 

Επέλεξα την Ariston για να εκπαιδευτώ στη χρήση του ψυχομετρικού εργαλείου επαγγελματικού προσανατολισμού και στο εργαλείο διάγνωσης μαθησιακού προφίλ, και ολοκλήρωσα την πρακτική μου με εποπτευόμενες από την Ariston συνεδρίες. 

Έχω ολοκληρώσει και συνεχίζω να παρακολουθώ πληθώρα σεμιναρίων και επιμορφώσεων που αφορούν την ψυχολογία εφήβων και ενηλίκων, ψυχοθεραπευτικές πρακτικές αλλά και θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού.  

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) με αριθμό μητρώου μέλους 002054 και της European Association for Counseling (EAC). Στο πλαίσιο της εργασίας μου ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, έχω φροντίσει και συνεχίζω την ατομική μου θεραπεία.

Από το 2021 εργάζομαι ως ιδιώτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.